30-07-06

Bellingen 30-07-06 10e Taalgrenwandeling Halfoogstvrienden Bellingen 25,4 km

Tijdens de Halfoogstfeesten organiseerden de Halfoogstvrienden voor de 10 maal de Taalgrenswandeling te Bellingen. Een prachtig parcours langs bossen, door weiden en akkers. De club heeft zodanig veel moeite gedaan om een mooi natuurpad te nemen dat het af en toe op een survivaltocht leek. Van klasse gesproken! De start lag in Bellingen en vandaar gingen we naar Bogaarden voor een eerste pauze. Nadien via Heikruis (Pepingen) naar Bierghes (Rebecq) voor een tweede rustpauze, naar Tubize (3de rusthalte) en via het domein Ten Daele met het kasteel en het Mouliebos terug naar Bellingen.

Voor 5€ kon je proeverijpakket aankopen met daarin : startgeld, Beersel Blond 33cl, fruitsap, sportdrankje, barbecueworst of witte pens en een gebakje bij aankomst. Dik in orde !!!

De afstanden 7, 10 en 15km werden met de bus afgezet ergens op het parcours om alzo terug te keren met de andere wandelaars.

De regendruppels tijdens de laatste 2km deden meer dan deugd! De nodige verfrissing na terug een warme dag (+/- 27°)


VOLGENDE WEEK :  vermoedelijk Everbeek

 

 

 

18:01 Gepost door jeroen&kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Foto's Alweer prachtige foto's uit Bellingen. Heb jij een opleiding in fotografie gevolgd ? Het ziet er anders wel zo uit. Als je nog zou twijfelen voor zondag : doe me een plezier en kom naar Everbeek. Daar kun je terug je hartje ophalen in de mooie natuur. Ik zal er ook zijn.

Gepost door: Romain Haelterman | 31-07-06

BEDANKT Beste Jeroen en Kristel, hartelijk dank voor het deugddoende verslagje en de prachtfoto's van onze organisatie. We hebben inderdaad heel wat gewerkt aan de wandeling. Overtuigen van privé personen, 4 dagen klaarmaken van het parkoers met 5 mensen, erna het bouwen van de bruggen,uitpijlen, ... Het doet echt plezier als er nadien zo'n appreciatie volgt. Bedankt ! (PS : Everbeek ligt in de lijn van onze organsisatie, ook een schitterend parkoers !)

Gepost door: Clement Pol | 01-08-06

Info wandeltochten Waar vinden we informatie terug wanneer jullie wandeltochten organiseren ?

Gepost door: Van Waeyenberge Nadine | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.