06-08-06

Everbeek 06-08-06 26e Everbeekse Wandeltochten Club EVERBEEKSE WANDELTOCHTEN VZW (282) 32,6 km

Na een week regen was de zon er terug en dat in Everbeek. In het begin was het nog wat twijfelen over welke afstand we gingen nemen : 24 of 30. Al vrij vlug doken we het groen in richting Brakel. Via smalle paadjes en het bos liepen we door de natuur van de Vlaamse Ardennen. En ja, we volgden met gemak de pijltjes van 30 (32.6km in totaal). Via Brakel gingen we naar Opbrakel voor onze tweede stop. Daar kregen we een appeltje voor de dorst dat nodig was voor een passage langs het Brakelbos, de Ten Bosse-straat en Ten Bosse-Bos. Na een derde stop kregen de wandelaars een glaasje karnemelk (niet echt onze smaak) om alzo te trekken naar Ghoy (Lessines), de laatste halte. Vandaar was het nog een lus via Zarlardinge terug naar Everbeek.

 

Een prachtig parcours, constant door het groen (veel paadjes, bossen en door open velden en dat in hartje Vlaamse Ardennen). Een absolute aanrader voor volgend jaar !!!

 

Volgende week : 
- zaterdag 12/8 : nachtwandeling in Beernem (afhankelijk van het weer)
- zondag 13/8 : de Ronde van Vlaanderen voor Wandelaars Oudenaarde (vorig jaar was dit een hele mooie tocht !!)

 

 

 

 

 

 

 

 
Hier zie... nog twee bekenden... ons pa en ma (ook 32km afgelegd), aangesloten bij Hanske de Krijger van Oudenaarde. Allen daar heen volgende week !!!

21:10 Gepost door jeroen&kristel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

foto's Wat een prachtige fotoreportage van Everbeek, Jeroen. Er zitten werkelijk pareltjes tussen. Ik heb ook de 24 km gedaan en heb het vak niet zo schoon gezien als gij.

Gepost door: Romain Haelterman | 09-08-06

De commentaren zijn gesloten.