04-12-10

Kortrijk 28-12-2010 14de Kortrijk Feeëriek WSK Marke 12,3km

Voor ons de laatste wandeling van 2010 en we sluiten af in Kortrijk : de 14de "Kortrijk Feeëriek". Doorstappen moeten we niet meer doen, want de eindtotalen liggen vast : Kristel haalde 1215km en Jeroen 2021km.

Omdat we nog nooit meededen aan de Kunststedentrofee zijn we speciaal afgezakt naar Kortrijk voor ons laatste stempeltje. 3 van de 4 stempels halen en je hebt een nuttig geschenk. Voor dit jaar was dit een grote sleutelhanger met een kattenoog! Kan nog van pas komen : voor de Dodentocht of als fietser in het dagelijks verkeer. Wandelaars en fietsers blijven de zwakke weggebruikers en uiteindelijk is dit wel best nuttig. Je kan niet genoeg opvallen !

De laatste ronde... een rondje doorheen Kortrijk : de 12km-stappers kregen naast de binnenstad (vooral voor de 6km's) nog een aantal extra plaatsen voorgeschoteld waar je anders als toerist/wandelaar nooit zou komen. Een extra stukje langs de Leie, de megapopulaire skateramp (blijkbaar komen ze zelfs uit Parijs om hier te skaten), het failliete Dell Anno (tedju, ik had graag Gaëlleke eens gezien en Kristel den Claudio), de stationsbuurt,... maar voorts het pracht van de binnenstad met enkel mooi versierde pleinen, het begijnhof, ...

Om halfweg even op te warmen : een jeneverke aangeboden door WSK Marke. En om eerlijk te zijn : zoiets kan toch enorm smaken ! Eéntje met mate, en voor elke maat één !

Voor ons was 2010 een schitterend wandeljaar ! Wij hopen dat u er evenzeer van genoten heeft, eender welke afstand ! Ook in 2011 gaan we terug op pad en hopen u graag ergens tegen te komen !
Een fijn eindejaar toegewenst en nog veel meer een tof begin van 2011 !

Fotos.gif 

 

Andere foto's van onze tochten :

http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

13:09 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.