11-12-11

Overmere 22-01-2012 Scheldebroektochten - Boerenkrijgstappers Overmere 11,8km

Sporten is gezond ! Dat zeggen ze toch : terwijl ik ondertussen hier en daar loop ter voorbereiding van mijn eerste halve marathon, heb ik last van scheenbeenvliesontsteking. Dan maar best even rustig 'loswandelen' om de spieren te ontspannen in Overmere, bij de Boerenkrijgstappers en hun Scheldebroektochten.

Wie geregeld bij de Boerenkrijgstappers wandelt, zal me wel gelijk geven : hier is't altijd goed ! Er moet al veel verkeerd lopen om hier geen mooi parcours te krijgen. Vandaag kregen we terug een schitterende omloop doorheen het natuurgebied 'Scheldebroek' (voorheen overstromingsgebied) van Overmere en Berlare.

Rond het middaguur was de kaap van 2.000 wandelaars reeds bereikt en er mocht gewandeld worden tot 15u. De opkomst was dus terug groot voor deze eerste tocht van de Witkap-trofee. Voor iedere wandelaars was er trouwens nog een gratis consumptie : een suikerwafel of een fruitjenever, aangeboden door de Boerenkrijgstappers ! Merci hé mannen !

Fotos.gif
 

 

Andere foto's van onze tochten :

http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

17:45 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geachte,
naar aanleiding van uw tamelijk negatieve reacties over onze Over-de-Grenstocht, graag het volgende: blijkbaar bent u de enige die negatieve kritiek geuit heeft. We mochten van de deelnemers die een mening kwijt wilden na de tocht vernemen dat ze genoten hadden van hun (verre) verplaatsing naar Ghyvelde. Ik moet wel toegeven dat de grootste lus voor de 30 km langs de autosnelweg liep, maar heel wat wandelaars vonden dit niet hinderlijk omdat het zeer rustig was, ondanks het feit dat er stukken asfalt in verwerkt waren. Over smaak en over de interpretatie van het parcours valt nu éénmaal niet te discussiëren. De ene wandelaar houdt nu éénmaal meer van goed begaanbare wegen dan de andere. U bent wellicht één van de enkelen (of de enige enkele) die de wandeling een teleurstelling vond. Desalniettemin danken wij u voor uw deelname!

Gepost door: Marc Coulier | 11-12-11

al enkele van jullie wandelverslagen gelezen en foto"s bekeken,interessante blog waar ik zeker nog eens verder kom snuffelen

Gepost door: Erik en Marina | 06-02-12

De commentaren zijn gesloten.