28-02-12

Ronse 10-03-12 Superklijpetocht Ronse 59,1km

Een hoogdag voor de liefhebbers van lange afstanden maar de andere afstanden kwamen ook aan hun trekken bij de Chatons Ronse : De Super Klypetocht doorheen de Vlaamse Ardennen. 60km om duimen en vingers af te likken, om de voeten eens goed te pijnigen en de benen te laten genieten van al het moois tussen Ronse, Oudenaarde en Kluisbergen. Een schitterende driehoek met 100% natuur !

Vroeg uit de veren (3u30 en ja... ik had veel zin om mijn wekker kapot te kloppen), een douchke pakken, spaghetti eten als ontbijt en richting Ronse gereden met mijn wandelvriend Guy.
6u00 : nog even in de ogen wrijven, de kaart bestuderen wat er op de menu staat (en die zag er goed uit!) en weg zijn we met de zaklamp. Een mooi wandelpeleton met lichtjes doorheen de Vlaamse Ardennen... prachtig zicht !

Op de menu stond heel veel fraais : de Scherpenberg, de Hotondberg, de Oude Kwaremont, de Korte Keer, de Rampe, de Patersberg weliswaar naar beneden, op en af doorheen het Kluisberg, de Kruisberg in Ronse,... en de mooie natuur van Ronse, Kwaremont, Kluisbergen en Zulzeke.

Voor alle Die Hards die het overleefd hebben (er waren tal van opgevers die in 2013 wel zullen terugkomen voor revanche): de felbegeerde T-shirt van de Chatons! En afsluiten we deden we met een Ronsischen tripple ! Schol !

Fotos.gif

 

Andere foto's van onze tochten :

http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

18:52 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |