07-05-12

03-06-2012 30ste Soete Beese Tochten Wsv Buitenbeentjes Landegem 12,2km

Aan de foto's te zien, zou u kunnen twijfelen : de allerheiligentocht in Merendree? Nee toch niet! We zijn begin juni en we waren op wandel in Landegem tijdens de 30e Soete Beese Tochten van WSV De Buitenbeentjes. Een regenachtige zondag die ons voor de keuze had gesteld : kiezen uit een wandeltocht in Gooik en gegarandeerd modderploeteren of op 'safe' spelen en iets meer verhard parcours in Landegem. Het werd het laatste! En gelukkig maar, want veel wandelaars hebben in Gooik hun wandeling ingekort gezien het slechte weer en het natte parcours.

Vlakbij de kerk van Landegem lag de start van de Soete Beese Tochten, gekend voor de "coupe aardbeien" in de startplaats. Gezien het slechte weer hielden we het op een bescheiden 12km naar het landelijke Vosselare, alsook een deelgemeente van Nevele. Via het Schipdonkkanaal en enkele mooie natuurstroken doorheen de velden werd er gewandeld tussen deze 2 dorpen.

En bij afstempeling van het wandelboekje was er nog een culinaire verrassing : een likeurpraline met advocaat. Een mens zou er zo 10 kunnen opeten... zo lekker!

Toch 902 moedige wandelaars die afzakten naar Landegem!

Fotos.gif


 

 

Andere foto's van onze tochten :

http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be
 

22:57 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.