23-08-12

5-6 Oktober 2012 Andenne La transcondruzienne 100km

La Transcondruzienne: 100 km voor de 10de verjaardag van "La Caracole Andennaise". Een schitterende tocht doorheen de uitlopers van de Ardennen, in de Condroz langs de Maas met een aantal zware kleppers om de benen en de voeten te pijnigen.

Als zwaarste prik moesten we aan het eind van de nacht over de muur van Huy. Wat een bult! Respect voor de wielrenners die dit naar boven fietsen! Te voet was al niet te doen.

De nacht was lang maar verrassend warm. Of kwam het door de talrijke hellingen? We moesten helaas afrekenen met enkele beginnersfouten van deze club : er ontbraken pijltjes of het was zeer slecht aangegeven. Zodoende stond het volledige peleton na 3km terug in Andenne om een tweede start te krijgen dankzij politiebegeleiding. Mag het ietske meer zijn?

Over de bevoorrading van deze club mogen we zeker niet klagen; één van de beste ooit! Waar krijg je een lasagne aangeboden aan het einde van de trip?

De organisatie onderweg mag misschien wat minder geweest maar het parcours op zich is er één om nooit te vergeten. Gespekt met regen na 70km tot aan de finish... Eén voor één strompelde een waterkieken de aankomstzaal binnen om te genieten van het warme applaus.

Mijn foto's zijn beperkt tot 70km wegens hevig regenweer. U kan foto's terugvinden van vrienden-wandelaars.

 

Fotos.gif

 

 

 Foto's van bevriende wandelaars :

- Steven Jaspers (proficiat met jouw 100km !!!!)

Fotos.gif

 

 - Paul Baestaens
(proficiat met jouw 100km !!!!)

Fotos.gif

 

19:45 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |