16-02-14

Euraudax Lauwe in Zwevegem

Eén van mijn laatste grote tochten bij Euraudax op mijn menu voor 2014: de 75km van Zwevegem. In 2015 zullen we er meer werk van maken om door te gaan voor eventueel een gouden arend, maar er volgen nog een paar mooie 50km'er-tochten, al is dit ook goed voor mijn Schelp (1.000km).

Vandaag kregen we eerst een lus van 25km richting de Gaver van Harelbeke op de menu, gevolgd door een dessert van 50km richting Kortrijk en Bissegem. Veel natuur kregen we voorgeschoteld in domein de Gavers, met 2 wagenstops als bevoorrading : verloren brood en wafels.

Na 25km (rond 11u30): tijd voor onze middaglunch : stoverij met frietjes! Lekker!!!! Een tweede bord ging er zelfs goed in.

Om het eten te laten te zakken : nog een beetje wandelen hé! Op het gemak aan 6km/u richting Kortrijk voor sightseeing en de mooiste hoekjes van deze West-Vlaamse stad. Terug 2 wagenstops met koekjes en koffie onderweg om ons te loodsen richting Bissegem.

16u30 en we zijn 50km onderweg : tijd voor bevoorrading! Stokbrood met Americain of heps, soep, koffie, ... Blijven eten hé jongens!

De laatste 25km gaan in ... te velde met vergezichten naar Rekkem. Terug 2 wagenstops van 8 minuten, met als laatste stop om "den donker" in te gaan : hotdogs! 2 stuks met mosterd om de laatste 8km te overwinnen. Njammies!

Een schitterend parcours kregen we voorgeschoteld! Dank aan de parcoursmeester(s) en de helpende handen onderweg voor de wagenstops.

 

Fotos.gif

 

 

 


Andere foto's van onze tochten :

http://jeroen-en-kristel.skynetblogs.be

20:12 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.