04-01-15

100km Euraudax in Lauwe

De medewerkers van de wandelgroep Euraudax Kuurne-Ieper hadden een reden om een feestje te vieren. Hun 20e organisatie in Lauwe werd gevierd met een 20 uren-tocht ofwel overeenstemmend met een 100km-tocht, verspreid over 4 lussen van 25km. 

De organisatie mag spreken van een succes : 70 deelnemers op de 100km en een pak moedige wandelaars op de 75km, 50km en 25km. In totaal waren er +/- 120 deelnemers aanwezig over alle afstanden.

Valentijnweekend en onze meesteres Monique nam ons mee voor een tocht naar Rekkem, Halluin, Wevelgem, Moeskroen, Menen en Lauwe. Ik kon amper volgen in de streek. Waar zitten we nu weeral?

Monique en haar volledige team zorgden voor een schitterende natuurtocht overdag, met een goeie bevoorrading! Na enkele tochten bij Euraudax Kuurne-Ieper, was ik blij dat ik aanwezig was op deze mooie tocht! Het beste van de streek zat verweven in het parcours. 

Naast de schitterende organisatie van Monique mochten we nog een groter applaus geven voor het behalen van haar "15de arend Euraudax". Mijn god ... wat voel ik mij dan klein pierke naast God! 
Ook 'Willy van Euraudax' kreeg een trofee : een gouden schelp voor behalen van 1.000km. 

Een dikke proficiat aan de voltallige organisatie. Het parcours, de bevoorrading onderweg, de bediening in de zaal, het vervoer van en naar het station in Kortrijk,... Een dikke pluim voor het volledige team van Euraudax Kuurne-Ieper! 

 

FOTOS.png

17:45 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.