31-01-15

Euraudax Aalst 100km

Paasweekend : een hoogdag voor de gezinnen om met de (klein)kinderen paaseitjes te zoeken, sportievelingen die de Ronde van Vlaanderen voor toeristen rijden en talrijke wandelaars trokken erop uit om te wandelen. Mijn voorkeur ging naar de Euraudax-tocht in handen van Eddy Meert met start in Aalst (organisatie Euraudax Affligem).

4 mooie lussen van 25km kregen we richting Affligem, Essene, Liedekerke, Ternat, Erembodegem,... kortweg : de groene rand tussen Aalst en Brussel hebben we verkend, afgewerkt met een streepje water langs de Dender.

Tot in de puntjes verzorgd dankzij Eddy en zijn helpende familieleden die de wagenrusten en de grote rustposten verzorgden, telkens met een warme glimlach.  

Knappe prestatie voor alle wandelaars die de koude nacht hebben overleefd en aan het einde 100km hebbben ingevuld in hun wandelboekje. De nachtvorst deed geen deugd maar het gezelfschap hield ons warm.

Eén wandelaarster werd nog extra in de bloemetjes gezet : "Anneke van Euraudax" behaalde haar 3de gouden arend! Dikke proficiat Ann!

DSCN4979.JPG

 

 

FOTOS.png 

 

 

 

 

18:45 Gepost door jeroen&kristel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.